Beställ kontorsmaterial online

När du ska inreda ditt hemmakontor är det smart att beställa allt kontorsmaterial online. Du sparar in både tid och pengar. Det är skönt att få hem allting på en gång så att du kan börja inreda din arbetsplats.

Det är roligt att få inreda och göra iordning ett hemmakontor. Antingen för att ha ett bra ställe att arbeta vid eller som egenföretagare. Det underlättar enormt att ha ett riktigt skrivbord att arbeta vid. För att inreda så snabbt, billigt och effektivt som möjligt beställer du allt kontorsmaterial på Kontorsgiganten. Där hittar du allt från kontorsmöbler och kopieringspapper till scanner, tillskärare och fika. Faktiskt allt som du behöver för att kunna arbeta väl. De erbjuder snabb frakt och har väldigt billiga priser. Gå in på Kontorsgiganten och köp billigt kontorsmaterial och skapa en bra arbetsplats.

Inred ditt kontor

Forskning visar faktiskt att hemmajobb är mer effektivt än vanligt kontorsarbete, så det är klokt att ha en bra arbetsplats i hemmet. För att skapa ett så bra kontor som möjligt är det smart att först göra en ritning. Var bör skrivbordet stå? Vill du få plats med en soffa för eventuella besökare till ditt för företag? Hur många hyllor behöver du? När du ritar upp ditt kontor är det klokt att även planera för hur du ska kunna arbeta så effektivt som möjligt. Du vill inte att det ska vara för långt mellan skrivare och ditt skrivbord. Det är skönt att bara trycka på ”skriv ut” och sedan nå det utskrivna pappret medan du fortfarande sitter i din kontorsstol. För att kontoret ska vara trevligt att arbeta i är det viktigt att allting ha sin plats. Därför är det smart att köpa rejält med förvaring. Även det hittar du på Kontorsgiganten.

Ska du driva företag hemifrån på heltid är det klokt att även tänka på hur solljuset skiner in under dagen. Det är jobbigt för ögonen att arbeta vid en datorskärm som är vänd mot fönstret och ha solen som skiner i ögonen. Vill du gärna ha ditt skrivbord mot fönstret är det smart att köpa mörkläggningsgardiner för att lättare kunna arbeta. Tänk också på att solen kan reflekteras i din skärm även om du inte sitter vid fönstret. Datorskärmen är för många egentligen det viktigaste i hela kontoret. När du planerar ditt kontor bör du:

  • göra en ritning
  • se till att allt har en egen plats
  • tänka på hur solen skiner in under dagen

Kontorsmaterial

När du har gjort en ritning är det dags att gå ut på Kontorsgiganten för att se vad som finns. Satsa på ett skrivbord som passar dina uppgifter. Kommer du ha flera skärmar eller arbetsuppgifter med mycket papper? Då kan det vara klokt att satsa på ett större skrivbord. Det är skönt att ha rejäl plats när du arbetar. Du behöver också en ergonomisk skrivbordsstol. En stol som du verkligen gillar och som är bra för kroppen. Sedan bör du beställa allt kontorsmaterial som ett vanligt kontor behöver: kopieringspapper, papperskorg, pennor, kuvert, skrivare, whiteboard och naturligtvis bokhyllor. När du inreder är det smart att satsa på viss minimalism och inte ha för mycket saker på väggarna. Då kommer du att kunna arbeta mer effektivt.

Scroll to top