Därför kan affärssystem hjälpa alla företag

Investering i ett affärssystem är inte bara något för större kommersiella företag. Även mindre företag kan gynnas av system där information kan samlas och struktureras digitalt. Många system har också funktioner som låter dig automatisera enklare rutiner som annars tar värdefull arbetskraft.

https://navipro.se/losningar/affarssystem/ hittar du ett populärt affärssystem, eller ERP-system som det också kallas. ERP står för Enterprise Resource Planning. Navipro erbjuder flexibla lösningar där du som kund till stor del kan skräddarsy hur ditt affärssystem ska vara uppbyggt. Systemet grundar sig i Microsoft Dynamics 365 och låter företag bygga på funktioner i takt med att företaget växer.

Så kan affärssystem förbättra lönsamheten

Allting som kan minimera tradiga och regelbundna processer, leder indirekt till starkare lönsamhet. Detta beror på att de tid som läggs på dessa processer i stället kunde lagts på något annat som faktiskt drar företag framåt. Affärsprocesser kan göras enklare och mer lönsamma genom:

Det är precis ovanstående punkter som ett användarvänligt och effektivt affärssystem kan hjälpa till med. När manuella rutiner plötsligt blir automatiserade frigörs utrymme att växa, expandera, rekrytera eller vilket mål ditt företag nu än här.

Välj system som låter företaget utvecklas

Många affärssystem riktar sig till en viss specifik kundgrupp. Kanske är det nystartade företag som prioriterar låga priser på bekostnad av lite sämre utbud av tjänster. Eller så riktar de sig till större kommersiella företag som behöver koppla ihop information mellan olika avdelningar och kanske olika kontor över hela världen.

Företagare som har ett lite mer långsiktigt perspektiv bör dock välja ett affärssystem som inte är låst till hur företaget presterar i stunden, eller i vilken bransch det agerar. Ett bra affärssystem, som till exempel Navipro, låter dig som kund pussla ihop vilka funktioner du önskar. Kanske är en global molntjänst inte prio när du har ett byggföretag med tre anställda. Men vem vet vad framtiden utvisar?

Kanske ställer ni om företaget till e-handel som kraftigt ökar i omsättning och kräver en global molntjänst ändå. Att då snabbt kunna koppla på det ger dig som företagare trygghet i att du kan låta företaget växa, expandera, pausa, byta riktning eller bli internationellt.

Scroll to top