Därför ska du köpa kontorsmaterial online

Om du arbetar på kontor vet du säkerligen att det går åt en hel del kontorsmaterial. Det lönar sig oftast att köpa in ett större lager på samma gång. Läs vidare för att reda på alla fördelar med att köpa ditt kontorsmaterial på nätet.

En vara som alltid bör finnas hemma är toner till skrivaren i flera olika färger. Du behöver både svart toner samt fyra olika färger. Om en av dessa tar slut går det inte längre skriva ut vilket kan ställa till svårigheter på kontoret.

Ha ett löpande kontrakt

Om du och dina kollegor på kontoret använder skrivaren regelbundet är det oftast enklast att ha ett löpande kontrakt på toners. Då kan ni försäkra er om att det alltid finns hemma. Då riskerar ni inte heller att en beställning glöms bort om någon är sjuk eller går på semester. Som företag kan du normalt teckna ett avtal med en butik som Alloffice och säkra tillgången på toners. Där kan du och en personlig säljare komma fram till hur mycket ert kontor behöver.

Andra produkter som är bra att ha på kontoret

Det är inte bara pennor och papper som behövs på ett kontor. Du behöver även städprodukter, toalettartiklar och sådant som används i fikarummet. I dessa tider är det till exempel väldigt populärt att beställa stora mängder handsprit. En sådan kan med enkelhet placeras ut på varje toalett samt i det gemensamma fikarummet.

I fikarummet kan det även behövas kaffefilter, engångsmuggar, bestick och annat. Många kontor väljer även att beställa en fruktkorg som levereras en gång i veckan. Det är ett smart sätt att uppmuntra sina anställda att äta lite nyttigare och hälsosammare. Du måste även anpassa utrustningen beroende på hur kontoret ser ut. Många har idag hybridkontor, alltså kontor där de anställda kan komma och gå som de vill.

Utrustning till laptops

De flesta använder idag sin laptop regelbundet i arbetet och det är viktigt att den fungerar som det ska. Du kan till exempel behöva adapters, extra laddare och datorväskor där de kan förvaras. Det är också utrustning som ska tas med i beräkningen.

Scroll to top