Skaffa kaffemaskin till företaget

Den populäraste platsen på ett företag? Där det serveras kaffe, naturligtvis! Att skaffa en kaffemaskin till företaget är en bra investering på många sätt. Läs mer om det här!

Några koppar av kaffe om dagen är vad många behöver för att kunna utföra sitt jobb på ett bra sätt. Av den anledningen är det förstås viktigt att det är gott kaffe som serveras. Det är alltför vanligt att hitta halvdåliga kaffemaskiner på arbetsplatserna, där kaffet smakar långt ifrån bra. Vill du ha nöjda medarbetare? Snåla då inte in på viktiga aspekter som välsmakande kaffe! Det behöver heller inte bli särskilt dyrt. Här nedan ska vi titta på vilka lösningar som är tänkbara för en kaffemaskin till ditt företag och vilka som är fördelarna med kaffe på jobbet.

kaffe och kanelbullarFördelar med en god kopp kaffe på arbetet

Som de flesta känner till så innehåller kaffe koffein, ett ämne som gör de flesta människor lite piggare vid förtäring. På jobbet är kaffet därmed mycket viktigt för många, som är i behov av att med jämna mellanrum ta sig en kopp för att hålla energin på topp. Med andra ord är det något som främjar arbetseffektiviteten en hel del; är du pigg så orkar du mycket mer. Bra kaffe på jobbet innebär dessutom att du inte behöver köpa med dig din egen dryck.

Det som också är allmänt känt är att kaffe är en social dryck. Här har kaffedrickandet en social funktion, eftersom de flesta uppskattar en stunds fika tillsammans med sina arbetskamrater vid ett par tillfällen under dagen – ja, det är verkligen guld värt för många. Umgänget blir klart mycket trevligare med en god dryck i koppen.

Myt: en kaffemaskin är dyr

En stor arbetsplats kräver förvisso lite rejälare kaffemaskiner för att kunna uppfylla det behov som finns. Ett företag med några få anställda klarar sig dock med mycket enklare maskiner. Varför exempelvis inte en espressomaskin med inbyggd kvarn, som du får för under 3 000 kr? Alternativt någon form av kapselmaskin som inte behöver kosta mer än några få hundralappar. I längden blir dock espressomaskinen billigare, eftersom kapslarna kostar en del.

Sammanfattningsvis om kaffe på jobbet:

  • Kaffe ger dig piggare medarbetare tack vare koffeinet.
  • Det är samtidigt en social dryck som förgyller samvaron
  • En kaffemaskin behöver absolut inte vara dyr; särskilt inte på mindre företag
Scroll to top